Projeler

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı, 2018, Siyah Sarımsak Ekstraktının Antimikrobiyal, Antioksidan ve Genotoksik Etkilerinin Belirlenmesi ve Mikroenkapsüle Edilerek Kraker Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

  • Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), Danışman, 2018, FARKLI GIDA KAYNAKLARININ FERMENTASYONU SONUCU OLUŞAN KISA ZİNCİRLİ YAĞ ASİTLERİNİN ARAŞTIRILMASI

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Yürütücü, 2017, YAĞI AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ CHİA İLAVELİ KRAKER ÜRETİMİ

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Yürütücü, 2017, YAĞI AZALTILMIŞ, FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLMİŞ CHİA İLAVELİ KRAKER ÜRETİMİ

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Yürütücü, 2017, KESTANELİ SÜT ÜRETİMİ VE KESTANELİ SÜTÜN ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Yürütücü, 2017, Çölyak Hastaları İçin Bisküvi Üretimi

  • TÜBİTAK PROJESİ, Araştırmacı, , İğde Eleagnus angustifolia L Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici Özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı

  • BAP, Araştırmacı, , Yüksek Amilozlu Mısır Nişastasından Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Jelatinizasyon ve Retrogradasyon Parametrelerinin Etkisi