Makaleler

  • Yöresel Bir Ürün Olan Tuzlu Yoğurda Enzime Dirençli Nişasta (EDN) İlavesinin Mineral Madde, Randıman, Renk ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması, Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi / Journal of Food and Feed Science - Technology, 2019
    Ulusal - Endekste Taranmıyor
    Kaygısız Meral , Dündar Ayşe Neslihan , Polat Ferhat , Kadıoğlu Burcu , Uğur Nagihan

  • Effects of oleaster flour supplementation in total phenolic contents, antioxidant capacities and their bioaccessibilities of cookies, FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY, 2019
    Uluslararası - SCI Expanded
    Şahan Yasemin , Aydın Emine , Dündar Ayşe Neslihan , Dülger Altıner Dilek , Çelik Güler , Göçmen Duygu

  • Chemical and techno functional properties of flours from peeled and unpeeled oleaster Elaeagnus angustifolis L, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY, 2015
    Uluslararası - SSCI
    Şahan Yasemin , Göçmen Duygu , Cansev Asuman , Çelik Güler , Aydın Emine , Dündar Ayşe Neslihan , Dülger Altıner Dilek , Kaplan Hatice Betül , Kilci Aslı

  • Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition, FASEB JOURNAL, 2013
    Uluslararası - SCI
    Göçmen Duygu , Dündar Ayşe Neslihan

  • Effects of Autoclaving Temperature and storing time on resistant starch formation and its functional and physicochemical properties, CARBOHYDRATE POLYMERS, 2013
    Uluslararası - SSCI
    Dündar Ayşe Neslihan , Göçmen Duygu

  • Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster Elaeagnus angustifolia L Flour I Physicochemical Sensorial and Textural Properties, JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE, 2013
    Uluslararası - CAB Abstracts
    Şahan Yasemin , Dündar Ayşe Neslihan , Aydın Emine , Kilci Aslı , Dülger Altıner Dilek , Kaplan Hatice Betül , Göçmen Duygu , Çelik Güler

  • Influence of modified atmosphere packaging and potassium sorbate on microbiological characteristics of sliced bread, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2011
    Uluslararası - SCI Expanded
    Değirmencioğlu Nurcan , Göçmen Duygu , Dündar Ayşe Neslihan , Aydın Emine , Güldaş Metin , Gönenç Sertaç

  • Resveratrol as a Health and Disease Benefit Agent, FOOD REVIEWS INTERNATIONAL, 2010
    Uluslararası - SSCI
    Tosun İsmail , Dündar Ayşe Neslihan

  • Investigation on the Functional Properties of Chestnut Flours and Their Potential Utilization in Low fat Cookies, Food Science and Biotechnology, 2009
    Uluslararası - SCI Expanded
    Dündar Ayşe Neslihan , Göçmen Duygu , Öztürk Serpil , Köksel Hamit

  • Flat Breads, Bulgarian Journal of Agricultural Science, 2009
    Uluslararası - SCI Expanded
    Dündar Ayşe Neslihan